Anzeige AZR-T1-englishTV-468x60 R8

The suspension footbridge in Tianmen, China, spans two mountains, and its design simulates that of the surrounding snow-capped mountain landscape. Further, it responds to the cloud-edge effect, capturing direct and reflected light to increase solar energy production.

The Cap St-Martin residence is located at the end of a long winding road in Potton. Most of the neighbouring properties are made up of second homes isolated from each other by a mixed forest, facing Lake Memphremagog.

Being a well-established and highly trusted brand, originally housed within the busy lanes of the ancient city of Varanasi, Ksheer Sagar wanted to mark its presence as a heady mix of cultural and culinary heritage for its first outlet in a metropolitan city like Delhi.

The Box XL Houses is a seven houses development arranged in a diverse way, creating different relationships with the environment. The aim was to achieve a balance between the “constructed” and the “natural”, between the “mass” and the “void” so that these two antagonistic realities would form a peaceful and continuous dialogue, enhancing each other.

Located in Toronto’s Roncesvalles neighbourhood, the Galley house challenges conventional notions typical of a semi-detached, Victorian era home, by providing a new rear entry hub, internal connectivity, and abundant natural light within a two-storey volume addition.

Montreal-based yh2 introduces TRIPTYCH, a three-pavilion residence carefully nestled in lakeside surroundings. The house, with its crisp lines and sober palette, was built on a sloping site overlooking a small lake in the Laurentian Mountains, one hundred kilometres from Montreal.

The chalet du Bois Flotté (the Driftwood Chalet) is located on the gently sloping terraces overlooking Cap-à-l’Aigle and the river. In the distance, one can see the Malbaie River and the slow movement of its tides. The chalet is reminiscent of the first homes built along the St Lawrence Valley, with their gabled roofs on rectangular massings.

La Barque is a hyperactive family’s peaceful shelter. Located on the shores of Lake Ouareau in Saint-Donat, the house was inspired by the owners’ love for the northern landscapes. Under the curved ceiling of the house, reminiscent of a boat hull, its serene interior atmosphere captures the calm of the surrounding hills and provides the family with a place to catch its breath between two ski slopes or two waterski runs.

The winning design for the Dutch pavilion was announced today by the Ministry of Foreign Affairs, the Netherlands Enterprise Agency and the Dutch Dubai consortium. The pavilion has been designed as a closed-loop climate system in which private and business visitors will enjoy an intense sensorial experience.

The Belvedere tower's innovative form, is both informed and defined by the constraints of it's site, it's design began with rigorous analysis of these urban surrounding.

The Nanjing International Youth Cultural Centre harnessed the energy of the 2014 Youth Olympic Games to create a project with a lasting legacy that has enhanced and also regenerated its setting - acting as both an anchor and a catalyst for future investment in Nanjing’s Hexi New Town.

Copyright: Plompmozes

With Socio-Technical City, UNStudio - in collaboration with a multidisciplinary team of experts - has created a new urban vision for the ‘Central Innovation District’ (CID) test site in The Hague.


Anzeige AZ-C1a-300x250 R8

Anzeige AZ-C1b-300x600 R8
Cookies erleichtern die Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies verwenden.
Weitere Informationen Ok Ablehnen